Instaurand Micul dejun

breakfast baby

 

Acum ca Pastele a trecut si detoxifierea inca se petrece in farfurii, eu m-am intors la obisnuitul ritual, cel de a evita carnea cu orice ocazie si de a refuza toate bunatatile ochioase servite de catre mama, sunt mai mult decat incantata sa revin la promisiunea facuta, ideea saptamanala de mic dejun.

Daca v-ati mai invartit pe aici, atunci probabil stiti de postarea facuta acum ceva timp referitoare la Ziua Europeana a Micului Dejun (care s-a intamplat deja pentru prima oara pe 24 aprilie la Bruxelles) si Pledge (Make Time for Breakfast Pledge), ambele initiate de catre Breakfast is Best.

Vreau sa profit de ocazie pentru a multumi echipei Breakfast is Best (desi cu intarziere) pentru feedbackul dat postarii de atunci, inseamna foarte mult pentru mine.

Revin. Ideea mea pentru astazi este un poem delicios: Rulada de pui pe gratar cu branza si usturoi imbracata in lipie si servita cu camembert, capsune, iaurt si sirop de soc cu lamaie. {da, am spus fara carne, dar nu si  pentru voi!}

Rulada: lipie, rulada de pui/piept de pui pe gratar, cascaval, sos de usturoi; ungeti lipia cu sos de usturoi intr-un strat foarte subtire, asezati rulada/pieptul de pui fasii subtiri si cascavalul ras; infasurati si incalziti pe grill pentru 2 minute.
Sirop: apa carbogazoasa, 1 lingura sirop de soc (eu am luat din Carrefour), 1 felie lamaie.

Sa aveti un mic dejun fantastic, dragilor!

   Trandafir

Voi ce ati servit astazi la micul dejun?

Leave your impression

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s